Veranda

Domiveranda denkt graag met u mee om zo uw ideale veranda samen te stellen. Kom gerust langs bij onze showtuin in Roermond of neem contact met ons op.

Wat is een veranda?

Een veranda heeft veel overeenkomsten met een overkapping. Zo is uiteraard het raamwerk en de dakbedekking vaak hetzelfde. Toch zijn er ook enkele duidelijke verschillen. Zo heeft een veranda vaak een of meerdere zijwanden. Daardoor zit je in een veranda vaak meer beschut dan onder een overkapping zonder wanden. Een veranda is vaak gemaakt van aluminium, terwijl een overkapping ook vaker van hout wordt gefabriceerd. Een veranda zit tot slot ook bijna altijd aan de woning vast, terwijl een overkapping ook vrijstaand kan worden geplaatst.

Verder kun je bij een veranda vrijwel altijd uit dezelfde opties kiezen als bij een overkapping. Ze zijn verkrijgbaar met zijspieën van polycarbonaat maar ook met een aluminium zijwand of glaswand. Verder kun je bijvoorbeeld de liggers verrijken met led-spots of de dakplaten afdekken met zonwering.

Wat kost een veranda

Interesse in een aluminium of glazen veranda en benieuwd naar de kosten? Een mooie serre hoeft niet duur te zijn! Met onze handige calculator geeft u makkelijk uw wensen door en ontvangt u snel een indicatie van de prijzen voor uw ideale veranda.