Veelgestelde vragen

Van welk merk is jullie veranda?

Wij ontwerpen en produceren alle veranda s zelf. Doordat wij direct vanuit de fabriek naar de eindgebruiker leveren, kunnen wij de beste prijs/kwaliteitsverhouding binnen de Benelux garanderen.

Hoeveel kost een veranda?

U kunt de verwachte kosten voor uw ideale veranda eenvoudig berekenen via de calculator. In overleg is maatwerk altijd mogelijk, we brengen graag een offerte uit na het bespreken van uw situatie. Neem daarom gerust contact met ons op als u speciale wensen heeft.

Wat is de levertijd?

De levertijd van een bouwpakket zonder montage is doorgaans 10 werkdagen. Door de drukte kan de levertijd in bepaalde periodes langer zijn dan gebruikelijk.

Kan ik de veranda laten monteren?

Ja, dit is mogelijk. Wij werken met onze eigen gekwalificeerde montageteams. Voor een exacte prijsopgave kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Hoelang bieden jullie garantie?

Wij bieden op alle producten standaard minimaal 5 jaar garantie op fabricagefouten. Op onze polycarbonaat platen zit zelfs al 10 jaar garantie op van de fabrikant. Daarmee gaan we zelfs nog verder dan de wettelijk verplichte garantie en kunt u lang genieten van uw aankoop.

Kan ik op het dak van de overkapping lopen?

Het is mogelijk om op het dak van de veranda te lopen, bijvoorbeeld voor het schilderen van de kozijnen of het wassen van de ramen. Het is af te raden om op het polycarbonaat of glas te lopen, dit materiaal is hier nadrukkelijk niet voor ontworpen. Het is wel mogelijk om over de tussenliggers te lopen. Om het makkelijker te maken, raden wij u aan om een steigerplank over de liggers te leggen met een rubberen matje ertussen. Dat maakt het wassen van de dakplaten van de overkapping of de ramen van de bovenverdieping een stuk makkelijker.

Van welke materialen worden de terrasoverkappingen gemaakt?

Wij verkopen zowel aluminium veranda’s als douglas houten overkappingen.

Heb ik een vergunning nodig om een overkapping of veranda van Domiveranda te plaatsen?

Een veranda mag in de meeste gevallen vergunningsvrij geplaatst worden. Meestal is er dus geen goedkeuring van de gemeente nodig. Dit is wel het geval wanneer de overkapping nadrukkelijk in het openbare zicht ligt, bijvoorbeeld wanneer een overkapping als carport op de oprit wordt ingezet.