Wij zijn Domiveranda

Aangenaam kennis maken!

Sinds 2015 leveren en monteren we onder de naam Domifence betonschuttingen en schanskorven door heel Nederland. Sindsdien hebben wij niet stilgezeten en hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid met het bouwen van veranda's, terrasoverkappingen en serres. Dit doen we onder de naam Domiveranda. Gevestigd in Roermond, Limburg, staan wij als Domiveranda-team garant voor duurzaamheid en de beste kwaliteit materialen, maatwerk en oog voor uw tuin!

Vanuit een kleine, lokale onderneming zijn wij uitgegroeid tot een gevestigde naam op het gebied van veranda's. Wij onderscheiden ons niet alleen in kwaliteit, maar ook in service; zowel de levering als montage van de veranda's hebben wij in eigen beheer.

Domiveranda werkt vanuit de vestigingsplaats Roermond. Iedereen kan bij ons terecht voor een maatwerk-project; groot of klein. Wij beschikken over de juiste kennis, kwalitatief sterke materialen, gereedschap én vakmanschap om van elk project een succes te maken. Zo bent u bij ons verzekerd van een totaalservice voor uw tuin. Uw wensen en onze expertise vormen zo de perfecte combinatie die zal leiden tot uw droomtuin!

Hakan Uzun, Oprichter Domifence & Domiveranda, Roermond.

Domifence Over ons

Wat vinden klanten van ons?

Recensies

Wilt u ook uw tuin upgraden?

Bereken hier uw voordeel!

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u vragen over onze producten? Vraag dan nu uw offerte aan! Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van uw veranda. Wij komen dan ook graag langs om u geheel vrijblijvend te adviseren over uw droomtuin!

Bereken uw voordeel vandaag nog!

Neem contact met ons op

Wij denken graag met u mee

Hebben wij u geïnspireerd, bent u bezig met een tuinrenovatie óf heeft u vragen over onze diensten en producten? Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van veranda's. Maar natuurlijk is er meer mogelijk; wij werken altijd met maatwerk en denken graag met u mee!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij adviseren u graag over uw droomtuin.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.