Overkapping met glas

Zowel bij een nieuwe als bestaande aluminium overkapping kan dichtmaken met glas een waardevolle toevoeging zijn.

Glazen wanden plaatsen in een bestaande overkapping

Ten opzichte van andere materialen zoals hout, kunststof of aluminium heeft een terrasoverkapping met glas als belangrijkste voordeel dat het licht doorlaat en de warmte binnenhoudt. In een overkapping met glaswand zit je dus goed beschut bij een aangename temperatuur, maar kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven omdat je op je eigen tuin uitkijkt.

Schuifdeuren railsysteem

Er zijn veel verschillende manieren om je overkapping dicht te maken. Glaspanelen voor een overkapping zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten en op basis van veel verschillende systemen. Zo kun je een normale glazen deur met scharnier plaatsen of er een echte serre van maken door vaste glaswanden rondom te plaatsen. Domiveranda is echter gespecialiseerd in het plaatsen van een schuifdeuren railsysteem. Daarmee kunt u zelf bepalen hoever de veranda open gaat en dit geeft uw aluminium overkapping meteen een luxueuze uitstraling.

Om uw veiligheid en een lange levensduur van de schuifwanden te garanderen, werken wij uitsluitend met veiligheidsglas aan de voor- en zijkanten van uw overkapping. Voor de dakbedekking gebruiken we gelaagd glas of polycarbonaat.

Glazen schuifdeuren zijn ook prima te combineren met aluminium zijwanden. Staat uw overkapping tegen een schutting of scheidingsmuur? Overweeg dan ook eens een zijspie van polycarbonaat.

Afwerking van een glazen deur in een overkapping

Onze glazen schuifdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes tussen de 3 en 6 meter. Afhankelijk van de gewenste breedte kunnen we ook variëren van 3 tot 6 geleidende rails. Alle producten en onderdelen zijn ook los bij ons te bestellen. Daarnaast worden onze glazen schuifwanden optioneel geleverd inclusief tochtstrips, deurgrepen of meenemers. Zo heeft u direct plezier van uw terrasoverkapping met glas.

Weten wat een glazen schuifdeur systeem voor uw overkapping of veranda kost? Probeer onze handige calculator eens uit of neem contact met ons op voor een offerte op maat.